Treenailtu on ihan normisti, elikkäs järjestään pari kertaa päivässä ja melko useasti päivän saldo on ollut enemmän kuin 30km. Parin päivän välein olen tehnyt hieman rasittavamman harjoitteen, ja välit ole täytellyt perusmätöllä tahi keveellä löntystelyllä. Helppoa kuin hengittäminen PERKELE.

Kyllähän meikällä taasen sappi kiehui, ja VITUTUS oli tapissaan näiden kiinalaisten yms sulkapalloilijoiden pois potkimisesta ja kohtelusta. En mie heitä käy puolustelemaan, mutta kyllähän tollaisessa tapauksessa on jo vahvaa politikoinnin makua. Muut eivät pärjää kiinalaisille pingiksessä eikä sulkapallossa, niin yritetään sitten jakaa muille mitskuja tollaisten rangaistusten avulla.

Tottahan se on, että moraalisesti pitäisi aina pyrkiä voittoon, mutta sikäli olympialaisen kultamitalin voittaminen vaati jossain pelissä löysäilyä, niin minun moraalini ei asiaa käy tuomitsemaan. Kiinalaiset ja muutkin halusivat vain voittaa turnauksen, joten kokonaisuutta ajatellen heidän kohtelunsa on aivan järkyttävää PASKAA...

Oli  tarkoitus kirjoitella vaikka mitä, mutta VITUTTAA olympilaiset niin SAATANASTI, että en jaksa vaivautua.