Pikkaisen oli viime viikonlopulla sekä tämän viikon alussa flunssan tapaista. Onneksi oli juuri samaan saumaan ladattu kevennykset, niin eipä oikeestaan kaksista harjotusohjelman muutosta tarvinnut tämän vaivan takia tehdä. Yhden ylimääräisen lepopäivän nappasin, mutta veikkaampa ettei moisilla ole mitään merkitystä pitkässä juoksussa. Varsinkin sikäli miettii lepopäivää tarkemmin sekä tuumii, että juoksenko mallia ap 8km kevyt, ip 18 km kevyt, koska jälkimmäinenkin vaihtoehto on käytännössä myös lepopäivä.

Nythän tämä SAA-TA-NAN blogi-pohjustus operaattori hävitti KAIKKI kommentit, viimeistä paria viikkoa lukuunottamatta. Senhän mie kestin, että kaikki kuvat hävisivät hevonvittuun, ja senkin kestin että osa tekstilöistä on teillä tietämättömillä, nyt ku reilu seittämän tuhatta kommenttia katosi, niin VITULLISENA luuserina varmaan hyväksyn sitten senkin - suuremmin mutisematta, saati toimenpiteisiin ryhtymättä SUATANNNA.

Aamulla kävin tyhmän raudan nostoista kipeytyneitä lihaksia tuulettamassa 11km verran, iltamassa lähen luukuttamaan kovaa - niin PERKELEEN kovaa (ja PALJON).