Toissapäivänä olikin mun elo sit viimeisen päälle luuserointia. En nimittäin oikeen mitään järkevää tekemistä keksinyt enkä kehdannut ruveta tekemään, niin arvelin sipaista sellaisen PiPäKä:n (pikaisen päiväkännin). Rupesin siinä touhottamaan ja mesomaan kaljapullojen kanssa oikeen reteen kutkulleen. Mut jotenkin vain ei oikeen lähtenyt juopottelu luistamaan sitten mitenkään, enkä saanut PiPäKä:ä kulminoitaua kunnoliseksi KoILRy:ksi (koko illan ryyppäjäisiksi). Tästä pahasta alisuoriutumisesta pettyneenä tyydyinkin kotona pitsan paistoon, tvn katseluun ja kirjan lukemiseen. Kaikesta päätellen meikäläinen taitaa olla jo muutekin kuin viralisesti vanha.

Eilen kävin keskussairaalasta hakee sen holtterointi komootin, mikä mittasi meikän EKG:tä 24 tuntia. Kohtuu epämiellyttävää oli oleskella se rintaan liimattuna, enkä tietty saanut yhtään rytmihäiriötä sinne merkkuutettua. Enpä kyllä oikeen jaksanut ruveta niitä hakemaankaan.

Holterointi päiväkirjaan piti sit kirjailla syitä sykkeen nousuun malliin: "klo 14:34 heilautin hanskaan eli intohimoista seksiä itseni kanssa", " klo 18:03 kävin paskalla ja meinasi verisuoni katketa päästä. Ei vielä tietoa tuliko tyttö vai poika, koosta voisi päätellä, että oli poika", " klo 20:52 anti-villiä aviovelvotteiden suorittamista perus lähetyssaarnaajalla, ku muuta ei osaa, eikä kykene". Joo, jotain tollaista tuli päiväkirjaan raapusteltua...siinäpähän lääkärit tutkii onko meikän sydän kohallaan ja elämä raiteillaan.

Tänään arvelin jotain urheillakkin, etten turpoo ihan mielettömäksi palleroksi. Pyöräilyä, uintia, soutua ja punttisalia on mun harkinnassa. Pitää katsoo mitä rupeaa tekemään.