Aamutoimet suoritettu. Heitin pitkän Vuoksen lenkin eli 12.7 km. Aluksi vetelin noin 5 km todella kevyesti. Sit otin  20-25 sekunnin aukaisuja 10 kpl. Ja vaikka aamulla jalat olivat hieman kivuliaan oloiset ja tönköt niin näissä aukaisuissa kulki ihan mukavasti eli ruuti on kuivaa. Normaalisti voisin lähtee kisoihin suht huoletta painamaan ja tietäsin, että kyllä siellä jonkinlaista tulosta voisi tulla. Mut toi 1500m on NIIN vieras laji mulle, että enpä tiedä onko se ruuti sittenkään tarpeeksi kuivaa. Ilta kertoo sit totuuden.

Vittu että korpee toi nykyinen TV systeemi. Voitin juoksukisoista digihässäkkäpässäkän. Nooh kanavia tuli TV:hen aivan törkeen paljon enemmän. Mut katottavaa ohjelmaa ei ole yhtään sen enempää. Elikkäs prosenttuaalisesti TV ohjelmien taso laski aivan saatanasti. Onhan siellä vaikka mitä sättiä ja potkupallo kisaa. Eli lähetä viesti ja maksa euron per laaki, että joku teinipissiksen näköinen n 30- vuotias vosu lukee sen sun "näytä tissit" viestin. Eihän tossa ole mitään järkee jumalauta. Lähettääkö sinne joku IHAN OIKEESTI viestejä?

Nyt ku alettiin kritisoimaan niin jatketaan samalla linjalla... Kuulemma 12 % suomalaisista hyväksyy piraatti kopioiden lataamisen netistä. Ja joku aika sitten vastaavan hyväksyi kaksi viidestä. Tälläisen uutisen tempaisin Teksti-Tv:stä. Ei perhana mulla meni tätä vitun suurta UUTISTA sulatellessa ainakin 4 minuuttia. Ku muuttelin 2/5 suhdelukua prosenteiksi ja sit kävin miettimään onks toi hyvä vai huono uutinen...Perkele joku roti se ihmisten tajunnan sotkemiseen pitää saada. Uutisien pitäisi olla niin yksinkertaisia, että tälläinen yksinkertainen kaverikin niistä saa helposti selvää. Onneksi en ole maksanut tv-lupamaksua IKINÄ. Kävisi omaatuntoo kolottamaan ku olisin sponsoroinut tollaista paskaa!!