Tänään rassattiin ruhoa asteen tiukemmin. Ohjelmassa oli vauhtileikittelyä, ja sainkin väännettyä Aholassa 3+15+3:sen. Kulku oli pikkuisen nahkeeta, sillä pakkanen halusi paneskeli kiihtyvällä tahdilla meikän reisi/perse-lihoja.

Lähtiessä lenkille arvoin pitkään sopivaa kostyymiä ulkoiluun. Melkein sain jo muoti-shöyn aikaiseksi, ku eri vaatevaihtoehtoja päälläni pyörittelin. Olisin vain asentanut kissakävely-baanan olkkariin, niin olisihan ollut meiniki kuin Parriiisin parraimilla muotiviikoilla SAATANA.

Lopuksi päädyin välikelin (kiveksiä hiertävän) nimeltä mainitsemattoman merkin trikoisiin, ja 14 asteen pakkasessa niillä kyllä justiinsa tarkeni. Takin alle piti kyllä laittaa jo ylimääräinen paitakerros, siis mun ylimääräisten rasvakerrostumien suojiksi.

Olen tässä viimeisen kymmenen vuoden aikana havainnut, että jalkojen verenkierto on vissiin asteen parantunut, koska enää ei pitkiä kalsareita tartte ihan heti ruveta asentelemaan, eli mikäs tässä eturauhastulehdusta odotellessa PERKELE.

Ilta menee hyvin tarkkaan kiveksiä rasvatessa ja ruokaa naamariin mättäessä.