No perhana mie läksin sitte kattomaan Pm 10 000 kisaa. Hyppösen Make tuli hakee mut kotoo, mut otin kummiski juoksukamat  mukaan(olen niin heikkoluonne). Jotta voin verrytellä Markon kanssa ja vaikka vetää kisassa pari kilometriä, ehkä max 4 km -ennen ku keskeytän.

No päästiin Parikkalaan ja siellä ilmoittautumiset hoidettuu. Lähettiin kevyesti verryttelee ja hissuttelee lähistölle. Otin sit muutaman sekunnin kovemman spurtin kevyeen alamäkeen ja maha tuntui kyl melko aralle. No joka tapauksessa kyl kroppa ainakin on levänneenpi kuin varmaan 1,5 vuoteen. Ku nyt ei oo paljoo kova vauhtisia pystynyt vetämään. Joka tapauksessa startin aika koitti ja läksimme lönköttelemään. Kisaan oli ilmoittautunut pari Rauli Rusakkoo( Russia) näille Rauleillehan mie viime vuonna hävisin melko reippaasti. Ja muuten oli suht tuttu kaarti läjässä. Peesailin näitä rauleja jotain 3 km ja maha oli yllättävän hyvä. No miehän innostuin sit auttamaan vauhdin pidossa ja arvelin vetää seuraavan kilsan siitä. Eipä menny kuin vähän toista kiekkaa, ku hokasin jotta rauli pojat taitaa hyytyä. Eli mie olin vetänyt jo jonkinlaisen kaulan ja nyt joudun vetelee yksin. No hävettäähän se keskeyttää johtopaikalta-Vai häh?!

Eihän siinä PERHANA soikoon ollut muuta mahdollisuutta, ku lutkutella menemään ja ootella jospa rauli-pojat saavat mut kiinni. Varsinki ku mahakivut alkoivat pikku hiljaa yltyä.Vähän 5 km jälkeen sain kiekalla kiinni Maken, Lötjösen Ilkan ja jonkun kolmannen. Siinä vaiheessa oli kyl luovutus fiilikset ihan tapissaan ja pidin totaali-kanttauksen mahdollisuutta noin 95 %:sesti todennäköisenä. Painelin vain menemään kilometri kilometriltä ja kyl se maalikin tuli sit uhkaavasti vastaan. Raulit eivät saaneet kiinni. Elikkäs mie sain kostoni viime vuoden tappiosta,  voitin yhden V.Y:n Kamikselta, PM kultaa ja puoli st Andreaa. Aika oli totaallisen paska eli 34.02. PERKELE mie oon luuseri...ei ole edes selkärankaa keskeyttää kisaa.

Mut olen suht tyytyväinen tän päivän vauhtiin, sillä eilen en pystynyt edes hölkkäämään 4min/km vauhtia. Ja tänään oli jo maravauhti käsillä. Varmaan ne hasapepe-lekurin antibioottikuuri auttoi jo sen verran ;)