Joo maaottelu reissu on onnellisesti takana. Eilen olinkin niin väsynyt ja vittuutunut, etten viittinyt paljoo tänne taratella vaan keskityin pelkkään kotona öhnöttämiseen. No maaottelureissu meni muuten ihan mukavasti, mut rahaa paloi suht reippaasti. Ja plussana tietty hävitin aurinkolasini jonnekkin. Stadionilla oli aivan älyttömän hieno fiilinki. Varsinki lauantai iltana 3000m ej aikana. Kirjoitan joskus ehkä syväluotaavamman raportin kyseistä reissusta, mut pitää ensin ottaa vähän etäisyyttä tähän kokemukseen.

Eilen illalla käytiin Hyppösen Markon kanssa treenamassa sitä kärrinveto hommaa. Ku Markolla se punkki iski viime reissulla jalkaan ja tuli liikuntakieltoa. Mullahan ei ollut kuin pelkkä statistin rooli näissä treeneissä. Elikkäs haimme sellaista työntö fiilistä skooterista. Joo mie istuin skootterissa ja Marko työnti sitä tohon Karhunmäkeen. Kyllähän noi vastaantulijat katsoivat hyvinki pitkään ja naamalta voi lukea ihan selkeesti:"mitä VITTUA noi kaks IDIOOTTIA oikein touhuaa?!" Kyllähän siinä kevyttä huumoripläjäyksen makua oli ku yksi työntää  henkihieverissä skootteria ja toinen istuu skootterin päällä huutaa väli-aikoja, sekä lisäksi vittuilee kuin sinkkiämpäri. Siinä oli hyvinki kovan treenin tuntua. Nimittäin näki ja kuuli jotta nyt sattuu kovasti, mut periksi ei Marko antanut. Ja hyvä niin.

Aamulla oliki sit vuorossa paluu arkeen. Heräsin siinä klo 7 aikoihin ja heitin naamariin banaanin ja läksin veivaamaan pitkää lenkkiä. Oli aamulla nimittäin sen verran turvonnut olo, jotta katsoin paremmaksi lähtee sitä hoitamaan pitkänlenkin voimalla. Maaottelun aikoihin  vissiin tuli vedettyä muutamia(kymmeniä) olusia. Ja nehän iskee mun lärviin välittömästi nauttimisen jälkeen. No heilautin sellaisein 36 km lönköttelyn ja mukavaa oli.