Tänään oli tarkoitus kevennellä, sillä huomenna pitäsi vetää jälleen vieteri suoraksi soutukoneella. Aamulla kävin 7km keveetä juoksentelemassa ja meno ei ollut hääviä yhdelläkään osa-alueella. Iltapäivästä lähdin punttisalille tappamaan aikaa sillä asenteella, että keveesti läiskin 2,4 mikrogramman painosilla möykyillä.

Tietäähän sen ettei mun järjenjuoksulla mitenkään malttanut käydä pelipaikoilla vain aikaa tappamaan, vaan vetelin kaikki edes vähän tolkussaan olevat "lihakset" (jos mun ylensyödyssä ruhossa sellaisia edes on) hamaan uupumukseen saakka. Sitäpaitsi mätin mankeleihin sekä tankoloihin ainaki 2,7 mikrogramman edestä rautaa, joten ei täällä ihan nappikauppaa pidetä SAATANA.

Mie alan olla jo niin addiktoitunut tähän tyhmän raudan kanssa nujuamiseen, että rupeen kohta miettimään proteiinipirtelöihin sekaantumista sekä bodaus-lehden tilaamista -hieno laji on kyseessä PERKELE.

Eipähän varmaan huomenna tartte ainakaan hirveen kovaa soudella, korkeintaan voi pikkuisen lammella käyskennellä JUMALAUTA.

Illalla käyn vielä Tonderilla ottamassa vähän fysioterapiaa selkään sekä koiville. Toivotaan jotta se alkaisi potkimaan meikää kulmaan sen vertaa komeesti, että ruho alkaisi kestämään normipäiviä tiestöllä.