Pikkaisen koomassahan ollaan päivät talsittu, joten sormetkaan ole taipuneet näihin päivityshommiinkaan. Vissiinkin aletaan olla siellä meikäläisen suorituskyvyn rajamaastoilla, mut mitäpä pienistä.

 Talsimis kommenttikaan ei hirveän kaukana totuudesta ole, sillä skode otti ja päätti muutama päivä sitten hajota, joten meikäläinen on siirtynyt totaalisesti jalkamieheksi. Mukavasti tulee kilometrejä kengänpohjiin, sillä punttisalille on 3km suuntaasa, ja siellä ku pyörähtää sen pari kertaa päivässä, niin kävelyäkin tulee treenien lisäksi toistakymmentä kilometriä päivässä. Saapahan ainakin raitista ilmaa, ku salillahan sitä tunnetusti hirveästi ole, ainakaan ku meikäläinen on paikalla.

Pari päivää olen kevennelly, elikkäs vääntänyt treenejä astetta pienemmällä kuormalla. Huomenissa saatan vähän kovempaa läsäyttää, mut en ihan samalla teholla kuin aikaisemmin, sillä meinasinhan oikeastikkin ottaa vähän rennommin.

Muutamaan kuukauteen ei ole edes oluttakaan KITANNUT, eikä taida vuodenvaihteessakaan ehtiä tirauttamaan. Enpä usko, jotta hirviän kauas ensi vuotta eletään, kun pari aperatiiviä otan -ihan ruokahalua kiihottaakseni SAATANA.