Tämän päivän missio oli palauttelu Vuoksen lenkin rypistyksestä. Henkisestihän en siitä palaudu koskaan, sillä onhan oman pitäjän pm-kisat aina se ehdottomasti TÄRKEIN juttu. Eikä tällä kertaa oikeen hääviin aikaan pystynyt suoritumaan.

Sinänsä ihan hyvä, että meillä päin on noi pm-kisat aina samalla reitillä, ja lisäksi ku pruukaavat olemaan suurin piirtein samoihin aikoihin, niin siitähän on melko hyvä kuntoaan vertailla edellisvuosiin. 

Niin sitähän mun piti höyrytä tosta palauttelusta (tarina karkasi heti kärkeen ojan kyntämiseksi), että lenkitelty on tänään todella keveen 25km merkeissä. Jalat olisi ihan suht ok tolalla, mut kylki tuntuisi edelleen olevan HELVETIN kipeä. Vihloo ja sattuu selkäfileisiin saakka, mut eihän tässä PIENINTÄKÄÄN hätää, sillä burana ja voltaren on keksitty!!

Mitään suurempaa en ookkaan tänään(kään) saanut aikaiseksi. Päivällä pikkuisen taas vaklasin immeisten blogeja, ja olisi JÄLLEEN ihan pikkuriikkisen avautumisen paikkaa, mut taidanpa säästellä tarinan siihen tilanteeseen ku sattuu VITUTTAMAAN oikeen reteesti(eli saatte varmaan odotella aika HELVETIN pitkään:).

Aika PÄSSI olet, jos tänne asti kehtasit lukee....