Miehän olen erittäin mukavuudenhaluinen ihminen, joten halusin suunnitella korvaavien harjoitusten tekemisen erittäin helpoksi. Tiiättekö, että sillon ku treenisysteemit ovat yksinkertaisia, niin ne on myös helppoja, ja silloin myöskin täydellisen sopivia tälläiselle erittäin mukavuudenhaluiselle hepulle. Tämähän sitten toimii -siis ainakin teoriassa PERKELE.

Treenisysteemi on lyhykäisyydessään seuraava: joka päivä vähintään 3 tuntia liikuntaa. Joka kolmas päivä kova treeni, ja muut sitten samalla viisii kuin juostenkin suoritettuna. HELVETIN helppoa, eikö totta?!

Tämä systeemi toimisi melkoisen hyvin, mut muutamat jutut vaatisivat hienosäätöä. Voin sen vertaa raottaa tunnustuksen verhoa, että olen huomannut, jotta tälläisen mukavuudenhaluisuusharjoittelun suorittaminen onkin yllättävän rasittavaa ruholle. Muutenhan en tätä rasittavuutta huomaisi, mut en millään jaksaisi kantaa sitä määrää sapuskaa kaupasta kotiin, siis mitä ruhoni tuntuisi olevan vailla.

Lähes jokainen päivä saan kantaa kaksi ripakassia murkinaa paikallisesta äss-marketista kotiin. Sapuskan kantaminenhan on HELVETIN raskasta ja VITTUMAISTA touhua. Positiivisena puolena voin mainita, etteivät safkat ainakaan pääse mitenkään menemään jääkaapissa päiväykseltään vanhaksi, sen vertaa rivakkaa on meikäläisellä varastonkierto.

Muutenkin kokkailu vie tehokasta peliaikaa tolkuttomasti, eikä aina viittisi lounaaksi, saati päivälliseksi syödä kahdeksaa kappaletta valmispitsoja, seittämällä lihapiirakalla maustettuna. Itseasiassa en edes enää jaksa puhua mistään aamupala, lounas, päivällinen systeemeistä, vaan reilusti voin puhua ruokailu nro 1, ruokailu nro 2, ruokailu nro 3, aina sinne ruokailu nro 9:sään saakka, ja tietysti välipalat lisäksi päälle.

Ihan turhaa on kenenkään työtehoseuralaisen tai marttakerholaisen ruveta mulle höyryämään vinkkeinä, että tee kerralla enemmän ja pakasta vaikka PERKELE. Vaikka teen kerralla kuinka ison sammiollisen ruokaa tahansa, niin illalla suurinpiirtein nuolen kattilanpohjia kiiltäviksi. Pitäsi vissiinkin hommata suurkeittiövarustus, että saa tehtyä kerralla ruokaa pataljoonalle, niin riittäisi tähteet edes seuraavaksi päiväksi.

Viime yönäkin VITUTTI herätä siinä yhden kahden välissä sairaaseen nälkään, vaikka olin tuntia ennen nukkumaanmenoa vetänyt puolentusinaa kanan rintafilettä naamariin runsaiden höystöjen kera. Eihän siinä yön syömmessä auttanut muu kuin nousta paistamaan tiu:llinen kananmunia vähän kuin kyytipojiksi. Siltikin aamusella oli taas aivan törkee nälkä, kun töissä kuuden persiissä huseerasin ruokailu nro 1.stä.

Mun siis pitäsi palkata kokki, sekä henkilökohtainen avustaja ruokaostoksia varten, että pystyisin keskittymään korvaavien tekemiseen täydellä maraton keskittyneisyydellä, muutenhan tästä ei tule YHTÄÄN mitään. Olen siis erittäin mukavuudenhaluinen ihminen.

Pari treenit tänään. Ekaksi  reilu 1,5 tuntia soudellen perusmättöä, iltamassa vähän crossaria ja keveetä puntin nujuamista.