Tänään vietän raadollisen raastavaa lepopäivää. Rehellisesti myönnettäköön, että eihän nyt suuremmin henkisesti ole ollut kovinkaan rassaavaa, sillä kroppaa on rangottu sen verran julmasti -ainakin mun mittapuun mukaan, jotta hauskaa väliin olla päivä juoksemattakin (eihän tollaista pitäsi myöntää, mut miehän myönnän, sillä satun olemaan aivan SAATANALLINEN velliperse). Sitäpaitti tänään sataa ihan HELVETISTI lunta täällä PeräBerberian paratiisissa, ja jokaikinen lumihiutale tulee niin vaakana kuin vain voi tulla, joten ei kiinnosta VITUNKAAN vertaa ulkona tarpominen.

Töissäkin oli tänään OIKEIN mukavaa ajavietettä, sillä kävimme ampumaradalla räväyttelemässä ja kuten kaikki miespuoliset(paitsi VITUN sivari hihhulit) muistanevat armeija-ajoilta, niin ampumaradalla on AINA ihan HELVETIN kylmä -myös heinäkuussa. Tänäänkin meinasi vähän varpaita kipristellä, mut muuten oli ihan kivaa. Varsinkin ku mun "uusi" silmä toimii vallanmainiosti, nimittäin meikähän NÄKEE!!

Kuntotestitkin tuli rimpuiltua ja tuloshan on kuin Suomen läskeimmälle wannabe maratoonarille kuuluukin, eli kunto on PASKA. Eipä näiltä teepussinnaruilta jotka olkapäiltä roikkuu kovin kummoisia tuloksia voi odotellakaan SAATANA. Tietysti HELVETILLISEEN jumiiin sain selän/kädet/olkapäät siellä rimpullessa, jopa niin jumiin jotta lidlin kevyt siideriä ei meinaa pystyä lipittämään. Silloinhan meikän paikat on melko HELKKARIN jumissa, mut yrittänyttä ei laiteta.