Aamusella heräilin ihan immeisten aikoihin ja kahvin ryystämisen jälkeen kävin ihan pikkuisen verryttelemässä. Nakkasin loistavalla ruokahalulla läjän mikrossa paistettuja kananmunia ja majoneesia melkein heti lenkiltä saavuttuani.

Pikkusen surffailin netissä joutavia ja otin päikkärin tynkää. Aloin myöskin valmistautumaan ns iltatreeniin.

Ohjelmassa oli 20km keveetä ja ruskoja aimonippu. Lätkyttelin hiestä kylpien koko pätkän ja juoksu oli suht ok:n tuntuista erittäin pitkästä aikaa, sillä viimeiset viikot meikällä on ollut vähän yli(kunto)harjoittelu-oirehdintaa.

Tää oirehdinta on ollut ihan hanurista, mut voidaan todeta, että hyvin lähelle ymmärrettävää. Anaalisoin mielessäni, jotta perusharjoittelu oli hieman puuttellista lonkkavaivoista johtuen siinä kevään kynnyksellä. Lisäksi harjoittelun päälle olen kuormittanut kroppaa turhanpäiväisellä stressaamisella asunnonvaihdon, ja kaiken muun siihen projektiin liittyvän häsläämisen kanssa, myös töissäkin olen joutunut käymään. Tästä syystä olen katsonut järkevimmäksi pudottaa harjoituksien tehoja viimeisien viikkojen aikana. Katsellaan josko huomenissa pystyisi ensimmäisen kerran oikeasti ahdistamaan -pitkään aikaan PERKELE.