Joo eilinen oli todellakin sit lepoa. Mieli teki kovasti baanalle, mut pysyin tiukkana. Enkä sortunut tällä kertaa. Iltapäivän olinki sit töissä. Työvuoro meni Kamiksen kanssa tulevaa spekuloidessa. Ja tietty hyvinkin todennäköisesti kuumaa keliä manatessa. No turhaapa sitä on manata. Keli on mikä on, ja sen mukaan pitää sit elää.

Taktiikka on HCM:n suhteen vähän vaiheessa. Ku ei osaa päättää lähtisikö painamaan alkuun 3.30 min/km ja jatkaa sitä niin pitkään, ku hyytyy. Vai lähtisikö painamaan 3.35 min/km...tää on hieman vaikeeta päättä. Tietty voisi kokeilla silleen että lähtisi alkuun 3.35 vauhtii ja tuumailisi tilannetta vaikka 4-5 km kohdalla. Jotta olisiko rahkeissa vara kiristää. En tiiä.

Luotto kuntoonkaan ei ole nyt ihan tapissaan. Mut toivottavasti luotto kasvaa ku startti lähenee. Tietty tää HCM ei ole kuin välitavoite, ja päätavoitteet on sit Joutsenossa. Ei tässä vielä kannata ruveta maalailee piruja seinille.

Kamiski on nyt eläimellisessä iskussa. Oli vetänyt Vuoksen testilenkin 4.11min/km vauhtia, ja askel oli kuulema ollut keveä kuin gasellilla(eli kuin norsulla. Afrikkalainen elukka jokatapauksessa). Joten 4.15-4.16 vauhti ei HCM:llä tuottane vaikeuksia. Ainakaan ekalla 32 km:llä.

Aamulla kävin himmailemassa keveesti. Oli vähän tukkoisen makuista menoa, mut se nyt oli odotettavissa. Illalla väännän jotain kevyttä ehkä noin 15 km. Saa nähdä...