Taasen on kommenttilootaan napsahtanut sen vertaa kommenttiloita, jotta alkaisi olla aika päivitykselle. No, ei vaineskaan, mie pidä mitään rajaa kommenttien suhteen pidä. Nyt vain sattuu olemaan joutoaikaa, joten voisi vaikka napsutella treenit ylös, jos muuta tarinaa ei jaksa keksiä PERKELE.

Toissapäivänä taisin tempasta 12km+25km kompinaation keveesti. Ohjelmassa ollut kuin 25km kevyt, mutta vissiinki epähuomiossa kävin aamulla hölköttelemässä lenkin, joten menihän toi sitten tolleenkin.

Eilen nakuttelin sitten 12km keveetä ja iltamassa hönkäsin 18km perusmättöä. Lihaksisto alkoi nukkumaan mennässä olla jo pikkaisen treenatun tuntuinen, mutta niinhän se meinaa aina olla, joten enpähän siitä suurta mielenmurhetta viittinyt vääntää.

Tänä aamuna olinkin levon tarpeessa, joten hilputtelin pelkästään 10km. Aamupäivälle olin myös sopinut ajan osteopaatille ja kävinkin Oravan Heikin tykönä selkää hoidattamassa. Mullahan on oikean puolen selkäfile meinannut juntata kiinni, ja sitä täytyy yrittää pitää elastisena, ettei vain lonkka rupeaisi enempäänsä vihoittelemaan.

Selkä notkeana rupesin rymyämään päivä-askareita, ja jotain vissiin sain aikaiseksi. Ainakin sain aikaiseksi tunnin päikkärit, jos en muuta tähdellistä SAATANA. Päikkäreiden jälkeen kippasin morttelin pikakahvia kitusiin, ja surffailin netissä tovin tai jopa enemmänkin.

Olo alkoi pikkuhiljaa olemaan sitä vaille valmis, että kahvit eivät varmaan lennä ainakaan hirveen komeessa kaaressa kankaalle, niin läksin lätystelemään kovempaa treeniä vr3+3+10+vr3. Treenin sain suoritettua, kuin valmennusrätingeissä lukee, joten hyvä niin.

Nythän jalat ovatkin taasen sen makuiset, jotta treeniä on saatu, mutta näinhän sen kuulu kovemman treenin jälkeen ollakkin. Huomenissa olisi taas vähän keveempää otatusta, ja käyn vielä hakemassa palautusta LPG-hoidossa. Katsellaanpa miten hoito tehoaa meikäläisen kiinni hitsanneisiin lihaksiin.