Perhana soikoon ku eilen kiikutin tota sykemittarin remmiä huoltoon. Ja siellä sain taas niin asiantuntematonta palvelua jotta heti ku pääsin kotiin niin tilasin vittuuspäissäni uuden Forerunner 305:sen. Eipähän se varsin ollut järkevin liike tällä budjetilla, mut tilattu mikä tilattu.

Nii-in olin siellä timanttiset kultasepänliikkeessä elikkäs se on virallinen Polarin huoltopiste. Ja siellä ne eivät kyl sit tienneet YHTÄÄN mitään. Jos miekään en paljoo tiiä, nii-in ei siellä  oo perhana MITÄÄN tietoo. Ku kyselin mahdollisuutta siihen tekstiiliseen tai sellaiseen notkeampaan lähettimeen...Nyt ne sitte oottaa porukalla lomilta palaavaksi sellaista henkilöä, joka osaa soittaa Polarillle ja kysyä...Ei HELEVETTI!! Viimeinen Polarin mittari.

Uudet renkaat tuli myös ostettua, mut nyt vain pitäisi jaksaa laittaa ne alle. Varmaan töissä yövuorossa voisi värkkäillä. Eilen olikin sit lepopäivä ja kylhän lepo tuntui ihan mukavalle. Ja eipä tässä ole enää suurempia hommeleita ennen Joutsenoo tuu tehtyä. Hieronta huomenna ja reipas maanantaina sit vain kevyttä hissuttelua ja  mahan paranemisen odottelua. Aamulla oli vatsa nimittäin vieläkin heikolla hapella, mut totaali tyhjennyksen jälkeen lähes normaali. Paranemaan päin -ehkä.

No eipä tässä mun elämässä tän kaksisempia tapahdu...