Keväällä tuli punttisalin seinille tälläisiä ilmoituksia. Meikäläinen käveli erittäin tuohtuneena vastaanottotiskille ilmoittamaan, jotta sopimus lyödään tällä päivämäärällä poikki, koska sopimusehdot sekä säännöt ovat yksipuolisesti näköjään muuttuneet ja luultavasti Vuoksen soutajien salille olisin tervetullut ja huokeampaan kk-hintaan.

Muutenkin keitti aika HELVETISTI ylitte, jotta pitihän ruveta oikeen tilittämään:"millä VITUN akrobatialla mie aikatauluni laadin, jos meinaan joka päivä treenata vähintään sen SAATANAN kolme tuntia, töissä pitäsi käydä, penska vahtia ja nyt pitäsi ruveta vielä kyttäämään, jotain kälysiä sircuittejakin PERKELE."

No ympäripyöreesti vastaanotosta lupasivat, jotta samalla systeemillä voin jatkaa kuin ennenkin. Mummothan circuiteissaan kävivät aina paheksuvasti kyttäämään, ja hyvinkin kovalla äänellä toistensa kanssa mölöttämään; "eikös toi soutaminen ole säännöissä kiellettyä?". Meikä väänti iPodista volymet kovemmalle, tahtia airoon pari nykyä minuutille lisää ja katseen tiukemmin näyttöön. Kantakoot mummot meikän pihalle, sikäli meinaavat, jotta mie keskeytän kovan treenin jonkun VITUN KÄLYISEN circuitin tiimoilta.