Eilen tirpasin reippaan lenkin eli 10 km ja aikaa meni noin 36 minsaa. Kaikkineen verryttelyineen yms koko päivän km-saldo oli noin 28 km:ä. Tänään olisi ohjelmassa noin 20 km kevyt.

No pikkujoulut hmmm. Elikkäs munhan ei sinne turmion pyhättöön eli Hotelli Vantaalle pitänyt sittenkään mennä, koska Rantsu Neanderilainen oli suunnitellut mun työvuorot päin vittua. Kummiskin sellaisella kevyellä MAP(matka-ajanpidennyksellä) livahdin junaan joka lähti PeräBerberiasta. Juna matkaa kesti sellaiset 2.5 tuntia ja siinähän aika meni kuin siivillä olutta nautiskellessa ja iltapäivälehtiä selaillessa.

Tikkurilaan saavuin jossain vaiheessa ja hotellinki löysin suhteellisen pienellä vaivalla. Hotellilla olikin jo iso sakki (n 30 kpl) Sepolaisia odottelemassa kokoontumisajoja... ei muuta kuin ruokapöytään koko lössi. Ruokaillesssa saikin aikaa kulumaan, oluesta ja rahasta puhumattakaan. Siinä sapuskoidessa tulikin sit jonkin verran tarinoitua niitä näitä. Juttujen järkevyydessähän ei ainakaan omalta osalta ollut mitään rotia. Ku suurimmaksi osaksi suollankin niin paskaa juttua, jotta itteekin välistä vituttaa niitä kuunnella. Harvaa tunsin entuudestaan, mut vaivutuneesta tunnelmasta ei silti ollut hajuakaan. Olut-setti pohjille kevensi sopivasti tunnelmaa.

Ruokailun jälkeen siirryttiin diskon puolelle. Missä oli toistaiseksi melko hiljaista, sillä kellohan ei ollut kymmentäkään. No jutusteluu jatkettiin useamman pöydän ja oluen voimalla. Juttelin illanaikana ties kuinka monen seppolaisen kanssa. Enkä muista nimeltä kaikkia,  joten paree jättää mainittematta ;) Muutamia tiukkoja vetojakin tuli säädettyä -ikävä kyllä. Ja sitte helvetti soikoon!! ->Tanssilattiallakin pyörähtelin noin 2,5 promillen voimalla. Tanssimiseksihän kyseistä notkahtelua ei voi hyvällä omallatunnolla sanoo. Kaikennäköistä pientä sattumusta illanaikana tapahtui, mut enpä jaksa niitä ruveta erittelemään.

Hyvän raastoirvistys kuvan sain tempastua yhdestä Suuresta idolistani eli Runnerista, mut sen julkaisua harkitsen vielä. Kokonaisvaltaisesti ajateltuna nää oli ihan hauskat geimit. Olihan ne kummiskin mun elämäni ekat pikkujoulut. Ja eipähän siellä kenelläkään mitään elämää suurempia mokia tapahtunut. Ainut kuka siellä häröili, ääliöili ja mokaili menemään olin mie. Mut sehän nyt oli odotettavaakin, ku oon tälläinen ujo vässykkä PeräBerberiasta. Eli kaikki paheksunta vaan tänneppäin, jos siltä tuntuu. Aamulla olinki suhteellisen heikolla hapella, mut aspiriini aamupalan jälkeen taas toimintakunnossa. Järkyttävä koti-ikävä ajoi mut aamun ensimmäisellä junalla kotiin häpeemään. Kotona sit tempasin ihan pelkästään pikkujouluvitutuksen kunniaksi 30 km:n pitkän.

Yllättäen monet kyselivät pikkujouluissa: "missäs Kamis on?" No Kamis oli etelänleirillä Turussa ja ei pystynyt osallistumaan geimeihin. Mut eihän siinä paljosta jäänyt paitsi, sillä suurimman osan ajasta kyseinen hasapepe olisi ollut tässä kunnossa...

270541.jpg