Tänään onkin sit ensimmäinen päivä, ku on tehnyt nuuskaa mieli ihan oikeesti. Toivotaan jotta tää on sellainen ohimenevä ilmiö. Harkitsin nimittäin nikotiini purukumin ostamista kaupasta, mut miehän en kepuli konsteihin sorru PERKELE. Tänään pidän muutenki sit lepopäivän, joten vaikeeta tulee olemaan. Eli varokaa!! Saattaa nimittäin hermot olla pikkaisen normaalia enemmän pinnassa...

Töiden jälkeen lähen kattelee autoon uusii kesärenkaita ja vien samalla sykemittarin lähettimen huoltoon. Elikkäs yritän kinuta uutta lähetintä. Mieluusti sellaista notkeempaa versiota. Investointi listalla olisi myös uusi pakastinki. Ku toi metsästyskausi alkaa olla käsillä. Ja täällä PeräBerberiassa meillä on toistaiseksi suht huonot kylmäsäilytystilat. Se on sellainen hommeli ku todellisen erä-Eetu ForrestG:n löysää metsään vapaaksi, niin ei voi yksinkertaisesti välttyä hillitömiltä saalis määriltä. Ja sitäkin rankemmilta peijjaisilta. Miehän en harrasta sit mitään kaato-ryyppyjä...ne on lasten ja sairaiden hommaa. Vain kaato-kännit kelpaa =)

Elikkäs takas aiheeseen...Näiden investointien(renkaat&pakastin) jälkeen sit katellaan, että riittäkö rahnat ollenkaan siihen Forerunneriin. Vai pitääkö sit tyytyä Lidlin sykemittariin ja askelpari mittaukseen...??