Eilen sainki kuningasajatuksen. Tuumailin jotta vedän tänään pitkän lenkin heti herättyäni. Eli en syö aamupalaa ollenkaan ja otan mukaan pelkkää vettä. No lähdin herättyni veivaamaan tuttua 4.30 min/km vauhtia. Eka kymppi meni ok. Toisella kympillä vauhti vähän kiihtyi, mut ei paljoo. Juoksu  kulki tosi hyvin. Lonkkakipu ei vaivannut juuri yhtään ja siksi mieli oli korkealla.

Normaalisti ku juoksen pitkää lenkkiä niin energiat alkaa loppumaan noin 1.50 juoksun jälkeen, mut juoksuvauhtia voin silti pitää suht helposti yllä. No nyt energia varastot alkoi loppumaan noin 1.30 juoksun jälkeen. Ja kun energiat tyhjenivät niin ne kyl tyhjenivät sit totaallisesti. Noin 1.37 minuutin juoksun jälkeen meno oli jo aivan perseestä ja 1.50 juoksun jälkeen alko yrjöttämään sekä paleltamaan. Yritin kasata kaikki voimat mitkä olivat jäljellä. Viimeisillä voiman rippeillä yritin pitää juoksutekniikka yllä ja suht tasaista vauhtia. Hirvee nälkä kouri vatsassa. Kotona olin ajassa 2.20 matkaa tuli noin 30-31 km.

Kotona suoraan kävelin ruokapöytään. Mut ruoka ei oikein menannut pysyä sisällä. Ihan järkyttävän hirvee olo. Emäntä ihmetteli jotta olen aika kalpee ja silti samalla aivan sininen. Nyt onki kiva lähtee hommiin seuraavaksi 16 tunniksi. Tänään en kyl töissä tee yhtään mitään. Enkä samanlaisella valmistautumisella ihan heti lähde pitkälle lenkille.