Vanhan kansa sanoo, jotta Matin päivänä on kevään ensimmäinen päivä. Tänäänhän sitä vietetään, joten olemme sitten siirtyneet talvesta kevääseen SAATANA, eikä olisi sitten pätkääkään väliä.

Muutenkin Matin päivä taitaa kertoa millainen sää on heinäkuussa, jos on aurinkoista niin samanmoista on sitten kesälomilla. Sikäli sataa valkeeta paskaa kuin Esterin Perberiasta, niin heinäkuussa tulee vodaa taivahalta. Näähän on vähintään yhtä tarkkoja kuin Kamiksen hyljemäiset ennustukset vedenlämpötilasta.

Eipähän mitään kiinnostuksia tähän kevääseenkään ole, sillä ensimmäistä kertaa eläissäni toivoisin, että talvi kestäisi vielä pari kuukautta antaen mulle mahdollisuuden parantua ja treenata itseni edes jonkinmoiseen kondikseen.

Eilen kävin veivaamassa aamulla 8km juoksulenkin ja vähän kuntopiiriä päälle. Iltamassa tönkäsin soutulaitetta tunnin ja keveetä kp:ä.

Tänään kävin aamulla 8km keveetä ja lihaksisto SAATANAN jumissa eilisestä juoksentelusta. Illalla lähen veivaamaan crostraineria ja väännän kptä päälle.

Huomenna en juokse, sillä pitää antaa jalkojen tottua tähän lenkkeily touhuun. Sinänsä säälittävää, ku vielä pari kk sitten pysty veivaamaan 200km viikossa ilman suurempia kakisteluja. Nyt haaveilen, jotta joskus pystyisi juoksemaan etes 100km -niin se vain kunto on katoavaista PERKELE.