Tiestö oli tänään lumessa, mut kiihtyvään lenkkiin nappasin AdiZerot jalkaan ja ne pitivät yllättävän hyvin. Muutenkin meno oli vallan letkeää. Olin itseni henkisesti piiskannut NIIN maanrakoon ennen treeniä ettei mitään järkeä. Pessimistihän ei pety, joten yllätyin positiivisesti sillä pääsin jopa alle nelosen vauhtia hehhe. Kenkä valinnasta johtuen hiertymiähän on taas paikassa jos toisessakin. Sikäli joku naikkonen tuntee hillitöntä hoivaamisviettiä paikkojen rasvalla hölväämisen muodossa ja haluaa ojentaa auttavan käden, niin mielelläni otan apua vastaan SAATANA.

Aisasta kolmanteen. Tuli mieleen, jos satutte tarttemaan asuntoo tai autoo, niin meikellä olisi myynnissä. Sitäpaitti molemmat on hyvin vähän käytettyjä ja erittäin loistavalla paikkavalinnalla varustettuja. Kulumisjälkiä ei ole kerinnyt juurikaan muodostumaan, sillä en vietä aikaani autossa enkä kämpillä. Tiestö on enemmän mun paikkani ja sitä en myy PERKELE.

Lukasin taas sepustuksiani viime kuukausilta. Ei HELVETTI pitäsi moiseen sortua, on nimittäin asteen PASKAA juttua tullut suollettua. Eihän noita kyllä omaksi tuotokseksi voi tunnustaa. Kukahan SAATANA on ne mennyt naputtelemaan? Puoliakaan en edes muista kirjoittaneeni, enkä kyllä niin usein kännissäkään teutaroi, että olisin ne muistamattomassa tilassa työstänyt. Vissiin Kamis on päässyt nettiguruna kirjautumaan hallintojärjestelmiin ja on päässyt latomaa omia niin HELVETIN hyviä mielipiteitään. Pitänee vaihtaa salasanat ihan varmuuden välttämiseksi JUMALAUTA.

Päivän treenit: ap 8 km keveetä, ip 21 km kiihtyvää.

Mie lähen natustelemaan iltapalaksi hillosipulia ja pikkelsiä, ruokajuomaksi nautin luonnollisesti litran majoneesia.