Kaikkihan tietää etten hirveesti perusta tälläisestä omakotiasumisesta, sillä nurmikkojen parturointi, puutarhatyöt, lumityöt sekä polttopuiden tekeminen ei TODELLAKAAN ole meikäläisen heiniä SAATANA.

Tulipa tässä yhtenä keskikertaisena päivänä mieleen, jotta laitanpa tönön myyntiin ja rupeen miettimään vaihtoehtoisia asumismuotoja sekä paikkoja. Sen vertaa jaksoin tuumasta toimeen ryhtyä, että asuntovälittäjälle rupesin murheitani suoltamaan. Aikasa juttujani kuunneltuansa välittäjä täräytti kämpän myyntiin.

Nyt sitten jännitetään meneekö kämppä kaupaksi vaiko eikö. Sinänsä VITUTTAA ruveta suunnittelemaan uutta majoitusta ja vielä enemmän KYRPII muuton tekeminen, mut jospa moisella vaivalla pääsisi loppuiäksi eroon nurmikoista ja lumitöistä SAATANA. 

Tän päivän tärkeimpänä pointtina on ollut harrastaa perusmättöä, ja sitähän totta vieköön olen tehnyt. Muutenhan mun elossa ei suuremmin pointteja löydy, eli lenkit väännetty ja loppupäiväksi voisin heittäytyä johonkin elävien ruumiiden kalmistoon, sillä eihän mulla oikeesti ole muuta elämää PERKELE.