Nyt kaikkien perverssi-kyttääjien maailma on palannut radalleen, sillä olen taas palannut kehiin entistä ehompana. Samalla olen aivan HELVETIN paljon motivoituneempi naputtelemaan tänne kaiken loistokkaasta elämästäni, voisi sanoa jotta nyt on INTO PIUKASSA (mitähän sekin nyt taas tahtoo tarkoittaa).

Oli pakottava tarve ottaa muutama päivä huilia tästäkin PASKAN suoltamisesta, sillä pelkäsin jotta MAKSIMAALINEN "luomisen" vimmani tyrehtyy piakkoin ja sormet nasahtaa happojen kautta ylikuntoon, siis tästä ainaisesta tarinan rustailemisesta.

Muutenkin mun kaikki kahdeksan harmaata aivosolua(siis ne joita en ole onnistunut juomaan vielä hengiltä) ovat olleet viime aikona aivan liian ylityöllistettyjä tän SONNAN tuottamisen tiimoilta. Paineethan ovat kasvaneet lähes kestämättömiksi(ajat sitten), näiden täydellisyyttä hipovien lauseenrakenteiden väsäilyn takia. Sitä paitsi eihän meikäläisen habitusta ole muutenkaan luotu minkäänlaiseen kirjalliseen tuotantoon. Suomeksi sanottuna VITUTTI kohtuu rapeesti kirjoittaa YHTÄÄN mitään, joten arvelin pitää pari päivää turpani kiinni ja sormeni kurissa (näppäimistöltä).

Mitään erikoistahan ei TAASKAAN viikonloppuna tapahtunut. Taoin PeräBerberian tiestöä samalla nysvi-meiningillä kuin aina ennenkin. Vissiin pe-su välissä kulutin kengänpohjia n. 80 km verran. En tiiä varmasti, enkä kyllä jaksa käydä laskemaankaan, sitäpaitsi eipähän se teille kuulu VITUNKAAN vertaa.

Tänään olen treenaillut; aamulla kevyt 11km parilla avauksella, iltamassa perusjyrää 15km sisältäen ruskoja.