Toissapäivänä siinä aamunkorvalla veistelin avainharjoitusta, ja pikkuisen höntisti tuntui kulkevan,eikä jalat olleet kovinkaan häävisti pakaroihin läpsyväiset. Jouduin tekemään duunia normaalia enemmän, ja muutenkin tuntui ettei voimia liikoja varastoon jää, vaan suurinpiirtein kaikki tuli puristeltua ruhosta tiestölle.

Hoitelin normaalit huollot, ja läksin palkkatöihin kuluttelemaan kellokortista tiimoja vähemmäksi. Samanmoinen höntti olo jatkui, ja alkoi jopa pikkuhiljaa pahenemaan. Kerkesin puoleenvuoroon asti kituuttaa, kunnes hokasin jotta nyt alkaa meno olla sen himmeetä, että paree lähtee kotio potemaan heikotusta.

Kotio päästyäni asetin ihraisen ruhoni vällyjen väliin, ja makasin sängyn pohjalla pauttiarallaa pari vuorokautta kirjoloita lueskellessa, ja odottelin josko alkaisi olotilat paranemaan.

Taktiikani tuntui sen vertaa purevan heikohkoon olotilaani, että äsken kävin hölköttelemässä 17km, eikä flunssasta näkynyt muuta merkkiä kuin kevyehköt vatsavaivat. Katsellaan kuinka homma rupee etenemään.