Aamulla heräsin 10 minsaa ennen herätyskellon ihanaa kilinää. No tuumailin siinä sängyssä maatessani, jotta sama kait toi on singahtaa lenkille. No ku olin hieman normaalia aikaisemmassa, niin päätin sit tehdä hieman pidemmän aamulenkin. Kärsi jopa juosta lähes normaalia vauhtia, mut kisavauhtiin ei vieläkään pystynyt nostamaan. Mahan vittumainen pisto piti siitä huolen.

No tänään on sit ohjelmassa lekurissa käynti. Sinnehän mie meen nyt ruikuttaa tätä vatsaa. Eilen ottivat vähän testejä ja tänään kertoovat sit tuomion. Mut kyl mie perhana aion ruinata lekurilta edes antibiootti kuurin. Jos vaikka olisi, joku saakutin tulehdus tuolla pötsissä.

Illalla olisi Etelä-Karjalan PM kymppi Parikkalassa ja mun osallistuminen tähän on vielä vähän auki. Mut illalla pitää kattoo uudestaan. Mieli tekisi lähtee, mut turhaa lähtee itteesä kiusaamaan, jos ei pysty vetämään läheskään täysii. Hasapeperazin kanssahan meillä on veto tässä kisassa yhdestä virallisesta yksikösta(eurokossusta). Muistaakseni annoin Kamikselle eteen 5 minsaa. No Kamis ei pysty osallistumaan koko kisaan(jalka vaivoja). Ja miehän kuittaisin V.Y:n pelkällä kisan läpi hölkkäämisellä, mut pitää nyt arpoo antaako kunnia periksi lähtee sinne -hävettäähän sinne lähtee hölkkäämään. Varsinki jos on edes VÄHÄN yrittänyt treenata.