Nyt on kyllä ihan viimeinen rasti savossa SAATANA. Kamiksen kanssa pistettiin puhelimen välityksellä viiltävä analyysi kyseistä reitistä. Kamiksen tuomio oli, jotta savolaiset SAATANA tahallaan ehtineet sen VITTUMAISIMMAN reittivaihtoehdon. Tietty onneksi se on kaikille sama, ainakin toivottavasti, sillä ku noista savolaisista ei aina tiiä. Nooh PASKA kisa, mut ihan OK treeni...

Ekan 2 km:n aikana mulla motivaatio loppui "kisailemiseen", joten siirryin sykeohjattuun harjoitukseen eli olen LUUSERI. Sen verran viitin hölkätä, jotta kusen dunkkis ei nenään tunge- ainakaan kokoaikaa ja reitillä tiukua kulutin 1.16.3x. Tietty ice bugeille kohvajäällä toikin on enemmän kuin tarpeeksi...juoksuominaisuudethan ovat  Bugeissa tunnetusti syvältä PERSEESTÄ. Puoleen reiteen asti kastelin myös juoksutrikoot, ihan kuin olisin vetänyt jotain maastokisaa a'la Englanti VITTU VITTU.

Huomenissa voin laittaa viiltävämpää tekstiä kisan kulusta elikkäs rapsaa...siis vain jos viitin.

Ainiin..olipahan mukavaa, ku ihmisiä tuli juttelemaan tän blogin tiimoilta. Saa tulla tulevaisuudessakin, sillä en oikeesti ole NIIN kusipää kuin äkisti voisi luulla. Olen nimittäin pikkaisen SUUREMPI KUSIPÄÄ...joo se oli mitä oli..