Eilen kävinki siellä 1500 kisassa Puma Gameseissa Lappeenrannassa. Lähdimme sinne Maken kanssa varsin hyvissä ajoin verryttelemään, vahvistamaan osallistumisen jne jne. Keli oli alkuun varsin hyvän oloinen, paitsi verrytellessä alkoikin sitten tuulemaan ja muutamia pisaroita nakkeli taivaalta. Nooh oltiin kumminki suunniteltu jotta tollainen 4.05 olisi haarukassa, ja totta puhuen jonkinlaista kaihoilua harrastelin kovemmankin ajan perään. Arvelin jotta olisihan EHKÄ mahkuja.

Verrytellessä olikin ihan OK fiilis. Jalat olivat tuoreimman tuntuiset, kuin varmaan koskaan lyhyeen kisaan lähettäessä. Vähän kyl epäilytti vatsan toiminta, sillä se on 4 päivää taas kenkkuillut kohtuu rankasti. Eipähän se sitten kovin suuremmin häirinnyt, ku kisafiilis alkoi nousta päälle.

Joka tapauksessa tarkoitus oli veivailla eka tonni 2.40 ja sit hyytyen loput, mikä vain sitte tuloo. Tää oli siis master-suunnitelma. Make lähti vetämään eka kiekka suht tavoitteeseen 1.05 toinen 1.07 Make kanttaa tähän ja kolmatta en etes viittinyt kellottaa, mut hitaasti kummiski. Jotenkin vain en "SYTTYNYT" tähän kisaan missään vaiheessa. Aivan säälittävää hölkkäämistä alusta loppuun. Ei tota voi edes kisaksi sanoo PERKELE!!! Oon todella pettynyt omaan asennoitumiseen juoksun aikana. "Eihän sitä nyt tuttua miestä viiti kiusata." Tolla asenteella ei oo JÄRKEE mihinkään kisoihin lähtee....

Videon laatu on hieman paska, tuulikin häirittee, eipähän juoksukaan hyvälle näytä ja selostajankaan motivaatio taida täysillä koko aikaa käydä...Laitetaan kummiski näkyviin tääki räpellys.

Tossa on linkki:

http://www.imatranurheilijat.fi/yu/videoita/videogalleria.htm

**TTU