Aamusella heräilin ihmeissäni, ku meikän kävelykeppien päälle oli ilmaantunut nipullinen haavalappuja. Mie siinä ihmeissäni, jotta hammaskeijuko se on käynyt kylässä? Tarkistin leegot pikaisesti ja laskettuani tarkkaan, niin kaikki tuntuivat olevan tallessa.

Shortsit jalkaan saatuani, laitoin linjat kuumaksi Tarvasselassielle ja kyselin, että hänköhän sitä hammaskeijun virkaa tätänykyä hoitelee. Kuulemma oli käynyt pyörähtämässä kämpillä, eikä ollut viittinyt herättää, ku olin niin SULOISEN sikeesti vetänyt Zetoria. Hyvä ainakin, että lappuja tuli lisää, niin pääsin heti kärkeen suihkuun.

Suihkun jälkeen Tarvasselassien soitteli ja tällä kertaa toimitti asiaa, että meikäläisen pitäsi asentaa sen koneelle jonkunmoinen analysointiohjelma, jotta voi nykäistä tiedot Forerunnerista(305) tietsikalle, ja käydä pällistelemään kuinka sitä PeräBerberia kartalla ollaankaan taas kurvailtu.

Itsehän olen tähän mennessä käyttänyt komboa Forerunner 305 ja Sports Tracks 2.1. Nyt koneiden vaihdon ja loukkaatumisen tiimoilta, mulla ei itsellä ole koneella mitään ohjelmaa. Toisinsanoen enpä ole juurikaan treenejäni vuoteen tietsikalle vääntänytkään. Ihan perinteistä paperiversiota olen käyttänyt, eikä se ole kaatunut kertaakaan.

Meikäläinen rupesi hamuamaan ohjelmia omalle koneelle(ihan harjoittelu mielessä) ja hokasin, että ST on vaihtunut 3.0:een, enkä tota 2.1:sta löydä mistään. Läväytin kaikki ajurit ja muut härpäkkeet omalle koneelle, sain vanhat treenini haettua tiedostoista ST 3.0:aan, mut eihän se SAATANA suostu ottamaan mun uusia FR:in tietoja sisäänsä. Herjailee vain, jotta polut eivät kohtaile PERKELE.

Sikäli joku tietää toisen hyvän vastaavanlaisen ohjelman, tai ratkaisun meikäläisen ongelmaan, niin PAREE pikaisesti ruveta ilmoittelemaan tänne suuntaan, muuten meikäläisen kirjoittelut blogiin loppuu (tietokoneen "kaatumiseen" ikkunasta lävitte) hyvinkin pian.

Eikä IE todellakaan suostu latamaan YHTÄÄN mitään, joten sekin vaihtoehto on kokeiltu. Yleensä käytän Firefoxia...